Zapísať do zoznamu obľúbených
( počet produktov: 38 )

Dámske sandále na klinovom podpätku – sandále na kline

Keď premýšľate o prázdninách a teplom lete, zvoľte klinové sandále. Nepochybne se stanú vašimi obľúbenými topánkami. Sú pohodlné, štýlové a klin krásne predĺži postavu. Keď si ich obujete, už nebudete chcieť žiadne iné. História klinových sandálov siaha až do starovekého Grécka a Egypta! Aj vtedy si ženy užívali obuv na platforme. Dnes však vďačíme za ich vzhľad módnej návrhárke Salvatore Ferragamo, ktorá tento model obuvi pre ženy vytvorila a propagovala. Už niekoľko sezón sú v popredí módnych trendov pre jarné a letné obdobie, aj keď každý rok v mierne odlišnej verzii. Dámy oceňujú klinové sandále pre ich praktickosť a pohodlie. Môžeme si vybrať z mnohých rôznych modelov - od klasických, elegantných cez bohato zdobené, vzorované, s odhalenými prstami a pätou, popruhmi, plné alebo tzv. peep toe, t. j. s malým otvorom pre prsty. Klinové sandále sú alternatívou k vysokým podpätkom aj k nízkym letným sandálom. Samotný klin je najčastejšie vyrobený z dreva alebo plastu, ale existujú aj tie z korku a na vonkajšej strane zdobené dyhou z kože, šnúrkami, tkaninou a dokonca aj čipkou. V letnej sezóne 2020 sa stali módnymi klinové sandále zviazané stuhou alebo pripevnené prackou nad členkom. U nás určite nájdete tie najmódnejšie modely sandálov na kline. Shelovet.sk ponúka všetky možné sandále. Lakovaný klin zdobený pruhmi, pásikmi, čipkou.



Elegantné sandále na kline na svadbu a večierky

Kedy najčastejšie nosíme klinové sandále? Je to určite ideálna alternatíva k vysokým podpätkom, ktoré obujeme na svadby, krstiny, narodeniny alebo iné špeciálne akcie. Môžete si ich tiež obuť večer do baru. Pre takéto príležitosti je najlepšie zvoliť klinové sandále pripevnené pásikom alebo zviazané na členku pásikmi alebo tenkými šnúrkami. Vďaka výške krásne dopĺňajú outfit, predlžujú postavu a zdôrazňujú nohy. Tie s korkovým klinom sú ideálne pre rustikálny štylizácie a kvietkované šaty. Klinové sandále sú tak pohodlnou obuvou, že v nich môžete pretancovať noc a nemusíte ich meniť.



Sandále na kline do práce

Tento model obuvi si pokojne obujte aj do práce - v kombinácii s elegantnými šortkami, overalom alebo šatami budete vyzerať skvelo. Do kancelárie alebo na obchodné rokovanie však zvoľte klinové sandále bez korku, remienkov a voľných doplnkov. Vyberte si klasickú eleganciu - plné farby, zapínanie okolo členka. Týmto spôsobom zostane váš outfit formálny, ale pritom štýlový a originálny.



Klinové sandále - módny trend na leto

Všetky predpovede a módne trendy naznačujú, že klinové sandále sú a budú vládnuť nielen v lete 2020, ale tiež v ďalšom období jar/leto 2021. Sandále na klinovom podpätku sú určite must have leta. Takáto obuv nám poskytuje pohodlie pri nosení a stabilitu nohy aj v horúcom počasí. Nie každá žena sa cíti pohodlne, keď si oblečie šortky, šaty alebo krátku sukňu a ploché topánky. Najmä keď je menšej postavy. Kliny krásne zdôrazňujú opálené lýtka, štíhlu postavu a dodajú šmrnc celkovému outfitu. K letnej sukni a šortkám si môžete obuť korkový klin zdobený čipkou, látkou alebo zaujímavým vzorom. Aj tu nájdete modely s viazaním nad členkom – šnúrkou, remienkom či čipkou. Úplná sloboda! Sme obmedzené iba našou fantáziou a veľkosťou. Našťastie vďaka rozmanitosti návrhov, štýlov a farieb si každá žena vyberie sandále na kline, ktoré sú ideálne práve pre ňu, na shelovet.sk. Jednofarebné, pastelové, vzorované, neónové, budú dobre vyzerať na širokej aj úzkej nohe. Pri výbere veľkosti skontrolujte tabuľku veľkostí výrobcu.



Pohodlný klin na každodenné nosenie

Každodenný vzhľad by mal byť ľahký a pohodlný. Pre vychádzky do mesta môžete nosiť sandále s vysokým klinom a na pláž si vybrať zase nižší klin, na ktorom se bude lepšie chodiť v piesku a po kamienkoch. Pre letný štýl vyberte korkový klin alebo klin s pletenou slamovou podrážkou. Tieto modely doplnia váš ležérny vzhľad, ale tiež krásne ladia s plážovým outfitom. Kliny vyzerajú nádherne so šperkami na nohe a ďalšími trblietavými doplnkami.



Kde kúpiť pohodlné sandále na kline?

Bez ohľadu na príležitosť, stojí za to mať sandále na klinovom podpätku vo vašom šatníku. Sú nielen štýlové, ale tiež krásne nahradzujú vysoké podpätky. Klin je ideálny pre ženy, ktoré sa necítia dobre na vysokých podpätkoch. Sú pohodlné, môžete ich kombinovať s každodennými, streetovými a elegantnými štylizáciami. Na internetovej stránke Shelovet.sk nájdete veľa modelov. Všetci kupujúci u nás majú záruku bezpečného nákupu, majú možnosť platiť bankovým prevodom, kartou online alebo a dobierku. Tovar doručujeme na adresu zákazníka alebo do vybranej Zásielkovne. Môžete si kúpiť niekoľko modelov a potom vybrať tie najlepšie, na vrátenie tovaru máte 30 dní od doručenia zásielky. Na blogu Shelovet.sk nájdete tiež rady, k čomu nosiť sandále na kline, ako čistiť kliny a aké sú najmódnejšie modely pre leto 2020 alebo na jar/leto 2021.

 

Ak máte ďalšie otázky alebo sa chcete dozvedieť viac o nakupovaní na Shelovet.sk, neváhajte kontaktovať naše zákaznícke centrum.

 

pixel