Zapísať do zoznamu obľúbených
( počet produktov: 45 )

Lodičky na vysokom podpätku

Keď premýšľame o topánkach v kontexte nadčasových must have, nemyslíme na nič iné než lodičky. Dámske lodičky sú obuvou, ktorú nájdete v šatníku každej ženy. V čom sú jedinečné? Lodičky sú topánky, ktoré môžeme nosiť na každú príležitosť, od svadieb a akcií cez obchodné schôdzky, kongresy, cesty do mesta, na rande s milovanou osobou, na krátku prechádzku, keď sa chceme cítiť žensky a elegantne. Na shelovet.sk nájdete najmódnejšie štýly a farby obuvi, od zlatých vysokých podpätkov cez klasické čierne lodičky až po strieborné lodičky alebo červené lodičky. Môžete si tiež vybrať originálne fuksiové, brokátové, s holo efektom, ozdobnou mašľou alebo otvorenou špičkou. Všetko záleží na vašom štýle, odvahe a príležitosti, kedy plánujete nosiť svoje milované vysoké lodičky. Čím iným je obuv na vysokých podpätkoch tak výnimočná? Práve tento model dámskej obuvi nám bude slúžiť kedykoľvek behom roku a nikdy nevyjde z módy. S obľúbenými vysokými podpätkami sa rozlúčite, až keď ich zničíte.


Dámske lodičky na vysokom podpätku

Dámske lodičky sú modelom obuvi, ktorý opticky zoštíhli našu postavu a pridá pár centimetrov. Lodičky sú druhom <strong>topánok</strong>, ktoré budú vyhovovať každej žene, dokonca aj vysokej. Na shelovet.sk si môžete vybrať podpätky rôznych výšok, od nízkych, niekoľko centimetrových, až po skutočné petardy na veľmi vysokom podpätku! Samotný podpätok sa môže tiež odlišovať v hrúbke, nájdete ako ultra tenký, tak mierne širší. Ak sa práve učíte robiť prvé kroky na vysokých lodičkách, rozhodne voľte nižší mierne hrubší podpätok.Na čo iného by ste mali pamätať? Vysoké podpätky nemajú iba klasické lodičky, vysoké podpätky môžu mať aj sandále, ktoré nám poslúžia behom letných prechádzok!


Veľkosť lodičiek

Pri nákupe lodičiek by ste mali venovať pozornosť veľkosti topánok a presnejšie dĺžke stielky, ktorá je vždy presne uvedená v tabuľkách veľkostí v obchode shelovet.sk To je veľmi dôležité, pretože vysoké lodičky sú typom obuvi, ktorá musí dobre padnúť na našu nohu, aby sme mohli správne a voľne chodiť. Nesprávna veľkosť topánok môže spôsobiť odreniny. Nezabudnite na to najmä pri výbere vysokých podpätkov na svadbu - bez ohľadu na to, či ste nevestou alebo svadobným hosťom. Pamätajte tiež na správnu starostlivosť o vaše topánky, potom vám budú slúžiť veľa rokov. Ak potrebujete poradiť s výberom dokonalého páru vysokých podpätkov, je tu naše oddelenie zákazníckych služieb, ktoré vám pomôže.


Zlaté lodičky

Vysoké lodičky sú typom obuvi, ktorý sa hodí každej žene. Ak sa chcete cítiť výnimočne, obujte si zlaté lodičky! Tieto topánky sú trendom sezóny, ktorý u nás určite vydrží dlhšie. Zlaté lodičky môžu byť matné, lesklé, s efektom holo, trblietkami alebo dokonca zlatoružové. Môžete si vybrať super vysoké podpätky, bez podpätkov, na platforme alebo na kline, keď chcete tancovať celú noc.


K čomu budú ladiť zlaté lodičky

Zlaté lodičky sa hodia takmer ku všetkému - môžete ich úspešne nosiť s elegantnými šatami, vzdušnými šatami, sukňou, nohavicami, džínsami a dokonca aj so šortkami. Všetko záleží na príležitosti a doplnkoch, ktoré pre svoj outfit zvolíte. Večer v meste po dni strávenom na pláži? Všetko, čo musíte urobiť, je nahradiť žabky zlatými vysokými podpätkami, nasadiť si vhodné šperky, kabelku a... ste pripravené! Môžete zostať vo svojich obľúbených šortkách a tričku. Váš look bude rovnako dokonalý.


Zlaté lodičky na svadbu?

Bez ohľadu na to, či ste budúca nevesta, svedok alebo svadobný hosť - zlaté vysoké podpätky sa na svadbu určite hodia! Ako nevesta si určite vyberiete model bez zbytočných dekorácií – lodičky nemôžu mať navrch nad jemnými svadobnými šatami. Svedok a hostia sa však môžu vyblázniť s flitrami, kamienky a inými ozdobami na zlatých lodičkách, samozrejme za predpokladu, že to ich šaty umožňujú.


Zlaté lodičky na Silvestra

Silvester v hale, reštaurácii, doma alebo s priateľmi? Na každom z týchto miest by ste mali mať zlaté vysoké lodičky! Vyberte si správne zlaté doplnky a staňte sa kráľovnou noci. Zlaté lodičky vám dodajú sebadôveru. Na domácej párty si môžete obuť zlaté sandále na vysokom podpätku, ale na ples vám odporúčame si obuť lodičky na vysokom podpätku - avšak, ak sa rozhodnete pozdraviť Nový rok vonku, potom sandále určite nebudú dobrou voľbou. Ak potrebujete pomôcť s výberom vašich vysnívaných zlatých lodičiek, kontaktujte, prosím, našu zákaznícku podporu - radi vám poradíme!


Čierne lodičky

Definitívny must havev šatníku každej ženy? Rozhodne čierne lodičky! Čierne lodičky sú topánky, ktoré sa hodia na každú príležitosť - od elegantnej párty cez výlet do mesta až po prechádzku s kamarátkou alebo rande. Takže ak chcete investovať do jedného modelu obuvi, ktorý budete nosiť pri mnohých rôznych príležitostiach, vyberte si čierne vysoké lodičky.


K čomu budú ladiť čierne lodičky?

Odpoveď je jednoduchá – ku všetkému! Čierne lodičky sú modelom obuvi, ktorý nosíte s dlhými šatami, midi sukňou, mini sukňou, šortkami, džínsami, nohavicami coulottes, nohavicami do zvonu alebo nohavicami s vysokým pásom. Všetko záleží na príležitosti a mieste. Čierne lodičky na shelovet.sk nájdete v mnohých rôznych verziách - vyrobené z ekologickej kože, semišu, s trblietkami, mašličkami, zdobené alebo jednoducho klasické, ideálne na všetko.


Čierne lodičky do kancelárie

Čierne lodičky sú samozrejme klasikou do kancelárie. Môžete ich nosiť s úzkou sukňou, elegantnými pukovými nohavicami, šatami, overalmi, dámskymi oblekmi, ale tiež ku <i>casual friday</i> džínsam a tričku!


Čierne lodičky na svadbu

Čierne lodičky sú tiež skvelé na svadbu - ak ste svedkami alebo hosťami a neviete, akú farbu obuvi si zvoliť pre svoj outfit, zvoľte klasickú čiernu! Čierne lodičky zoštíhlia vašu postavu, takže budete vyzerať a cítiť sa ešte krajšie. Nezabudnite si však vziať nízke podpätky alebo balerínky - tancovanie vás môže unaviť, takže po polnoci môžete čierne lodičky vymeniť za niečo pohodlnejšie.


Čierne lodičky do mesta

Keď idete na rande alebo s priateľmi do mesta, noste čierne lodičky. Budete sa nielen cítiť krásne, ale tiež vyzerať mimoriadne elegantne a módne. Bez ohľadu na to, či ste nízke alebo vysoké, na shelovet.sk určite nájdete perfektné čierne podpätky, v ktorých sa budete cítiť úžasne! Správne obuté topánky tiež zaručujú, že večerná prechádzka nebude výzvou, ale potešením!


Strieborné lodičky

Pravdepodobne každá žena má vo svojom šatníku módnu športovú obuv a čierne vysoké podpätky. Niekedy však stojí za to sa vyblázniť a investovať do okúzľujúcich strieborných lodičiek! Strieborné lodičky na shelovet.sk nájdete v mnohých rôznych štýloch a dizajnoch! Môžete si vybrať klasické alebo strieborné, v holo verzii, s leskom alebo inými ozdobami. Vysoký podpätok alebo nižší - alebo možno oba? Vďaka priaznivým cenám a zľavám sa nemusíte obmedzovať - nájdete lacné, ale kvalitné strieborné vysoké podpätky.


K čomu budú ladiť strieborné lodičky

Chystáte se na svadbu, rande alebo inú dôležitú oslavu? Vsaďte na strieborné lodičky. Vďaka týmto topánkam si vás každý všimne. A čo viac, strieborné lodičky budú tiež fungovať na dennej báze - kto povedal, že káva s kamarátom nemôže byť dobrou príležitosťou obuť si vaše obľúbené strieborné lodičky?


Strieborné lodičky na Silvester a ples

Keď sa blíži zima, nemusíte sa vzdať svojej obľúbenej obuvi! Môžete úspešne nosiť strieborné vysoké podpätky na Silvestra, ples alebo karneval. Tieto topánky vám dodajú štýl a zoštíhlia opticky postavu, vďaka čomu bude outfit ešte lepšie sedieť. Strieborné lodičky musia byť v šatníku každej trend-setter.


Strieborné lodičky na každý deň

Okrem Vianoc, Silvestra, svadieb môžete strieborné lodičky nosiť pokojne každý deň. Rande s priateľom, výročie s manželom alebo iba výlet do mesta s priateľmi - strieborné lodičky budú fungovať pre každú z týchto príležitostí. Alebo si chcete vybrať o niečo viac klasický model bez lesku, ozdôb alebo kamienkov či holo efekt? Prečo nie! Budú ideálne na tieto príležitosti. Ak máte problém s výberom správnych vysokých podpätkov pre sebe, volajte zákaznícke centrum shelovet.sk, radi vám pomôžeme.


Červené lodičky

Viete, aké topánky nájdete v šatníku it girl? Červené lodičky! Červené lodičky sú druhou najobľúbenejšou dámskou obuvou, hneď po klasických čiernych lodičkách. Červené lodičky môžu byť rôznych odtieňov - od karmínového cez korálový, vínový až po klasickú červenú. Na shelovet.sk nájdete lacné, ale kvalitné červené lodičky z rôznych materiálov - semiš, ekologická koža, koža, lakované alebo textilné, s ozdobami alebo bez nich. V závislosti na vašich preferenciách určite nájdete vysoké podpätky šité vám na mieru.


K čomu budú ladiť červené lodičky?

Červené lodičky rovnako ako čierne môžete nosiť prakticky na každú príležitosť. Mini čierne šaty? Pridajte im šmrnc a rozbite čierne šaty červenými lodičkami! Nie je nič viac ženské. Idete na rande? Obujte si červené lodičky rovnakej farby a váš milovaný z vás určite nespustí oči. Lodičky na podpätku môžete použiť do kancelárie, mesta, na večierok, na akcie alebo dokonca na Silvestra alebo svadobnú hostinu.


Červené lodičky na svadbu

Kto povedal, že nevesta od hlavy po päty by mala byť oblečená do snehovobielej? Ak ste odvážna a pripravujete svoju svadbu, obujte si červené lakované alebo semišové vysoké lodičky. Každý z hostí si to určite zapamätá! A čo je dôležité - využijete ich aj pri iných príležitostiach. Znie to skvele, že? Ak ste hosťom alebo družičkou, budú červené lodičky tiež skvelou voľbou. Hodia sa k mnohým rôznym štýlom a umožnia vám vyniknúť od ostatných hostí.


Červené lodičky na maturitný bál

Maturitný ples je dôležitým dňom v živote každej ženy - pretože, chcete si ho užiť a pretancovať v jedinečných topánkach! Úžasné červené topánky budú skvelou voľbou. Neskôr červené lodičky využijete na večierok, prechádzku s priateľom alebo rande. 

pixel