Zapísať do zoznamu obľúbených
( počet produktov: 524 )

Doplnky k topánkam? starostlivosť o topánky a kozmetika



Na stránke Shelovet.sk nájdete nielen širokú škálu módnej dámskej obuvi, ale aj doplnky k obuvi. Predávame kozmetiku na topánky tej najvyššej kvality, známej značky COCCINE. Ak chcete, aby Vaše topánky vyzerali dlho ako nové a slúžili vám viac ako jednu sezónu, určite vyskúšajte profesionálny rad kozmetiky COCCINE SNEAKERS.
Vďaka doplnkom na čistenie topánok a starostlivosti o športovú obuv dostanú Vaše sneakersy či tenisky nový život! Správna starostlivosť o tenisky ich udržiava biele a nemusíte každú sezónu investovať do nového páru.



Doplnky k obuvi



Doplnky k obuvi sú odpoveďou na očakávania zákazníkov spoločnosti Shelovet, ktorí sledujú módu a trendy, ale tiež sa ako uvedomelí spotrebitelia zameriavajú na správnu údržbu svojej obuvi. Doplnky k obuvi sú rovnako dôležité ako správna veľkosť. Nesprávne zvolený doplnok alebo ich nedostatok spôsobí, že topánky rýchlo skončia v kúte šatníka. Pohodlná, správne zvolená a dobre zachovaná obuv bude slúžiť mnoho mesiacov alebo dokonca rokov. Zubná pasta, prací prostriedok na podrážky, korektor alebo dezodorant - každé z doplnkov sme testovali u nás, ako aj u známych influenceriek. Značka COCCINE je na trhu od roku 1996! To ju jednoznačne stavia do pozície lídra v odbore, pokiaľ ide o skúsenosti a odbornosť. Spoločnosť COCCINE sa môže pochváliť aj vlastným výrobným závodom, vďaka ktorému môžeme v Shelovet ponúkať vysoko kvalitné výrobky profesionálnej rady COCCINE SNEAKERS za veľmi priaznivé ceny. Presvedčte sa samy!



Kozmetika na topánky



Výber správneho príslušenstva k topánkam nie je taký ľahký, ako by sa mohlo zdať. Mnohé kozmetické prípravky na topánky, ktoré sú dostupné na trhu, obsahuje látky, ktoré môžu poškodiť športovú obuv, a nie je vhodná na podrážky alebo membrány. Preto v našom obchode nájdete iba kozmetiku najkvalitnejšej profesionálnej rady COCCINE SNEAKERS. Ak sa chcete o svoje biele tenisky správne starať, vyčistite ich podrážky po každom použití čistiacim prostriedkom COCCINE SOLE CLEANER a potom malé odreniny zakonzervujte alebo zakryte inovatívnou bielou pastou na trhu - COCCINE WHITENER.



Ak neviete, aká kozmetika bude pre Vašu obuv najlepšia, naša zákaznícka podpora Vám ochotne poradí.



Dámske a pánske ponožky



Náš internetový obchod ponúka aj módne ponožky - dámske aj pánske! Zaujímavé vzory, detaily, kvalitný materiál. Ponožky sú dostupné vo všetkých možných veľkostiach, pre ženy aj mužov. Preto bez ohľadu na to, či nosíte 35 alebo 42, máme pre vás ideálny pár. Hľadáte tip na darček? Nezabudnite, že ponožky sú HIT-om spomedzi drobných darčekov pre našich blízkych. Objednajte pár pre svojho manžela, partnera alebo kamaráta a nezabudnite na seba. Pozrite si náš široký sortiment už teraz!



pixel